EL SILENCIO DE LOS FUSILES

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

  Colòmbia - França

Després de mig segle de lluita armada, tres processos de pau fallits, les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia, la guerrilla més antiga del món, va establir un diàleg amb l’Estat colombià, el qual va prometre aconseguir la pau i emprendre una transició a la vida política. En aquest procés, els homes, les dones i els nens que havien empunyat les armes van sobreviure a la selva i es van enfrontar amb incertesa a la fi d’una batalla. Altres guerrillers van defensar els seus arguments revolucionaris a L’Havana (Cuba) en un procés de pau que va despertar sentiments contradictoris en l’opinió pública colombiana, la qual va acabar dividida i polaritzada.

 

NATALIA OROZCO

Directora

Periodista. Màster en Cooperació Humanitària i Màster en Ciències Polítiques. Ambdós títols d’especialització obtinguts a París. Directora i Guionista de documentals i directora de reportatges periodístics d’investigació sobre temes internacionals i de drets humans. Amb 10 anys d’experiència com a corresponsal internacional ha cobert per a cadenes internacionals regions del món en conflicte, nombroses cimeres multilaterals i ha entrevistat diferents líders i personatges del món.


FILMOGRAFIA: El silencio de los fusiles (2017), Lady mi historia (2014), Benghazi, beyond the front lines (2012), Gypsies, citizens without a country (2011), Guantanamo, until when? (2011).

 

Direcció: Natalia Orozco
Producció: Natalia Orozco (Pulso Mundo S.A.S.), Christine Camdessus i Sergey Gordey (Alegría Films), Julián Giraldo (RCNTV), Alex Zalat (Arte France)
Guió: Natalia Orozco
Fotografia: William Alfonso Gutierrez
Música: Alejandro Ramirez
Muntatge: Etienne Boussac
Any: 2017
Durada: 118’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Festival Internacional de Cine de Cartagena de Indias, Cinélatino Rencontres de Toulouse, Colombian Film Festival Berlin: “Panorama Colombia”, DocsBarcelona, DocMontevideo, Festival de Cine de Lima, Biarritz Latin Film Festival, Premi “Film Sozialak“ Cine Invisible, al Festival de Cine Invisible.

CONTACTE
Diana Dudek
Cineplex
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Tornar amunt