Inauguració

Acte d'Inauguració

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 

Dijous 30 d'abril de 2017, a les 21h, a la Llotja.

Entrada gratuïta.
Recollida d’entrades del 20 al 28 març, fins completar aforament, al Centre Llatinoamericà de Lleida (C/General Brito 5, Bx – De dl a dv de 10 a 14h) i a la Regidoria de Cultura (Av. Blondel, 64 – De dl a dv de 10 a 14h).

NIEVE NEGRA (Argentina-España)

Direcció: Martín Hodara

Producció: Gloriamundi Producciones, Bowfinger International Pictures, A Contracorriente Films, Pampa Films y Black Snow AIE

Guió: Leonel D’Agostino, Martín Hodara

Fotografia: Arnau Valls Colomer

Música: Zacarías M. de la Riva

Muntatge: Alejandro Carrillo Penovi

Intèrprets: Ricardo Darin, Leonardo Sbaraglia, Laia Costa, Federico Luppi

Any: 2017
Durada: 90’

 

SINOPSI

Salvador viu aïllat dins la seva cabana a la Patagònia. Està acusat d’haver matat el seu germà durant l’adolescència. Després de dècades sense veure’s, el seu germà Marcos i la seva dona Laura, que està embarassada, tornen d’Espanya per tal de convéncer-lo que vengui les terres que comparteixen en herència del seu pare. Enmig d’un paratge solitari i inaccessible, ben aviat es produeix l’enfrontament dels dos germans i reapareixen foscos secrets del passat, davant de l’espantada mirada de la indefensa Laura.

DIRECTOR: Martín Hodara


Director de publicitat des de 2002, ha guanyat nombrosos premis internacionals. L’any 2007 va dirigir el llargmetratge La señal, junt a Ricardo Darín, amb el qual va aconseguir 4 premis Cóndor de plata, que seria l’equivalent als Prmeis Goya espanyols i 10 nominacions per part de l’Acadàmia de Crítics de Cine de l’Argentina. A més, ha participat com a assistent de direcció a Siete años en el Tibet i a Nueve Reinas (2000).

Filmografia:

2017 Nieve negra
2007 La señal


PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Secció Oficial del Festival de Màlaga 2017

 

 

 

 

 

Tornar amunt