UN CINE EN CONCRETO

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 UN CINE EN CONCRETO

 Argentina

Un cine en concreto s’apropa a aquest encís intangible que implica viure amb la necessitat de pertànyer al cinema. De retornar-te alguna cosa encara que la sentis com alguna cosa impossible d’aconseguir. Omar, un paleta d’un poble petit que renega de la idea que les pantalles grans desapareguin, farà tot el possible per conservar allò a què es va saber aferrar des de petit. Així, la quimera d’Omar, amb les seves tristeses i alegries, amb els totxos al vent, les butaques desballestades, un vell projector oxidat y aquells cartells escrits a mà, porta amb ell la satisfacció i la calma que provoquen les missions complides.

 

LUZ RUCIELLO

Directora

Situada a Barcelona, va estudiar Imatge i so a la Universitat de Buenos Aires, Argentina. Treballa amb cine i publicitat des de l’any 2002 com a assistent de direcció i continuista.


FILMOGRAFIA: La creciente (2016), Madreselva (2015), The alcoholic (videoclip Röyksopp, 2011), Seis horas así (2001).

 

Direcció: Luz Ruciello
Producció: María Soledad Laici
Guió: Luz Ruciello
Fotografia: Lluís Miras Vega
Música: Maxi Prietto
Muntatge: Carlos María Cambariere
Any: 2017
Durada: 77’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
34 Miami Film Festival (Premiere Mundial), Cinélatino, 29éme Rencontres de Toulouse (Premiere Europea), 15th Signes de Nuit, 7th Dada Saheb Phalke Film Festival (Premiere asiàtica Millor Director Documental), 15th International Festival Signs of the Night (Menció Especial SIGNIS AWARD), 20th Shangai Film Festival, 21 Festival Internacional de Lima (PUCP), Festival Internacional de Cine de Santander - FICS, 41 São Paulo International Film Festival, 32 Festival Internacional de Mar del Plata, XX Ícaro Festival Internacional de Cine, 32 Festival del Cinema Latinoamericano di Trieste.

CONTACTE
Luz Ruciello
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
www.litoralcine.com
675 757 982

Tornar amunt