LUNA GRANDE. UN TANGO POR GARCÍA LORCA

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 Espanya

L’any 1933, Federico García Lorca emprèn la seva segona aventura americana, després del viatge a Nova York de l’any 1929 (Lunas de Nueva York). Argentina i l’Uruguai l’esperen per coronar-lo com un dels millors dramaturgs de tots els temps. Allí viu l’edat daurada del tango, coneix a Carlos Gardel i a Jorge Luis Borges i forja una estreta amistat amb el futur Premi Nobel Pablo Neruda. Luna grande. Un tango por García Lorca recull la poderosa influència del genial autor granadí a Buenos Aires i Montevideo amb l’ajut d’experts, personatges anònims i reconeguts noms de la cultura.

 

JUAN JOSÉ PONCE

Director

Juan José Ponce (Cádiz, 1973). Director instal·lat a Sevilla, ha conreat amb els seus documentals més d’una trentena de premis nacionals i internacionals entre els quals destaquen Alcances, Barcelona In-edit, Festival Cine d’Elx, Chronograph Film Festival i el Festival de cine de Pamplona. L’any 2015 va dirigir el primer documental sobre els viatges de Federico García Lorca Lunas de Nueva York, que es va estrenar al Festival de Cine Europeu de Sevilla. A la televisió ha realitzat nombrosos programes i sèries documentals així com spots publicitaris, videoclips i instal·lacions museístiques.


FILMOGRAFIA: Incha allah, Maldita Calle, Sevilla City, Lunas de Nueva York, Luna Grande.

 

Direcció: Juan José Ponce Guzmán
Producció: Paco Prieto
Guió: Javier Vidal Vega, José Romero
Fotografia: Juanma Carmona
Música: Silvia Pérez Cruz, Andrés Herrera “Pájaro” (intèrprets versió tema principal)
Muntatge: Jose Luis Menacho
Any: 2017
Durada: 63’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Festival de Cine Iberoamericano de Huelva (Premi del Públic Millor Pel·lícula i Premi Casa d’Iberoamèrica Millor Pel·lícula)

CONTACTE
Alejandra Flores:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
954 181 356 / 618 346 506
Paco Prieto:
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
954 181 356 / 666 493 752
VERSIÓN DIGITAL
PRODUCCIONES CIBELES

Tornar amunt