GENERACIÓN: BUÑUEL, LORCA, DALÍ

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 Espanya - Mèxic

Aquesta pel·lícula documental esbossa la trajectòria del trio d’or de la cultura espanyola del segle XX: Luis Buñuel, Federico García Lorca i Salvador Dalí. I ho fa com no s’havia fet mai abans. Eren joves i brillants, intel·ligents i alegres. Tenien un projecte de país modern, la il·lusió per un canvi que sempre anava acompanyat de somriures, bromes i genialitats, un projecte que va ser anul·lat per la guerra civil espanyola.

 

JAVIER ESPADA

ALBERT MONTÓN

Directors

Javier Espada (Calanda). Director del Centre Buñuel de Calanda (2000 – 2016). Ha creat i dirigit el Festival de cine denominat 22xdon Luis al llarg de 10 edicions. Ha comissariat múltiples exposicions relacionades amb Buñuel i el cine. Albert Montón (València, 1979). Realitzador i guionista. Amb una àmplia trajectòria vinculada al cine documental, des de 2015 és cap de Desenvolupament de Projectes de Buenpaso Films, productora per la qual ha escrit i codirigit el llarg documental Generación: Buñuel, Lorca, Dalí.


FILMOGRAFIA: Generación: Buñuel, Lorca, Dalí (codirector, 2018), Tras Nazarín (2015), Una mujer sin sombra. Asunción Balaguer (2013), Buñuel y la linterna mágica (2011),  Residencia ”El Milagro” (2010), El último  guión. Buñuel en la memoria (2008).

 

Direcció: Javier Espada i Albert Montón
Producció: Buenpaso Films, Tolocha Producciones, Hugo Espinosa, Olwyn Films
Guió: Albert Montón, Enrique Viciano
Fotografia: Ferrán Casterá
Música: Carlos Vera
Muntatge: Ernest Blasi, Albert Montón
Any: 2018
Durada: 75’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Estrena

CONTACTE
Olwyn Films
Toni Badimon
Tel: 607 21 63 61
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Tornar amunt