EL PACTO DE ADRIANA

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 EL PACTO DE ADRIANA

 Xile

De petita vaig tenir un ídol: la meva tia Adriana. L’any 2007 la van detenir i me’n vaig assabentar que de jove havia treballat per la DINA, que era la policia secreta del dictador Pinochet. Temps després, ja en democràcia, es va fugar del país mentre s’enfrontava a un procés judicial per l’assassinat d’un important dirigent comunista. Avui la meva tia viu un malson. A Austràlia els residents xilens demanen la seva extradicció i es manifesten en contra seu. El cas ha esdevingut mediàtic. Tinc accés privilegiat als victimaris de la dictadura i estic disposada a arribar fins a les últimes conseqüències per tal de saber la veritat, és a dir, qui és la meva tia Adriana.

 

LISSETTE OROZCO

Directora

Lissette Orozco (Santiago de Xile, 1987). És directora, guionista y magis- ter en cine documental. La seva òpera prima El pacto de Adriana (llargmetrat- ge documental) es va estrenar mundialment en el 67è Berlín International Film Festival dins la secció Panorama. A més, és una pel·licula que, durant el seu desenvolupament fou guanyadora de Corfo 2012 (Xile), Tribeca Film Institute 2015, com el millor pitch a DocsDF 2015 (Mèxic), entre molts altres.


FILMOGRAFIA: El Pacto de Adriana (2017)

 

Direcció: Lissette Orozco
Producció: Storyboard Media (Xile), Salmon Producciones (Xile)
Guió: Lissette Orozco
Fotografia: Julio Zúñiga, Daniela Ibaceta i Brian Martínez
Música: Santiago Farah i Anita Tijoux
Muntatge: Melisa Miranda
Any: 2017
Durada: 96’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Berlinale Panorama 2017, Premiere Mundial “Peace Film Award”, Gua- dalajara, FICG (Premi Especial del Jurat), Cinelatino, Toulouse (Premio SIGNIS), BAFICI (Menció Especial del Jurat), Uruguay IFF, FCIU (Premi a la Millor pel·lícula - Competència Drets Humans), DocumentaMadrid, Krakow IFF (Silver Horn al Millor Documental), Bogota IFF (Premi Sundance TV de la Joventut i Premi del Públic), Sao Paulo IFF (Millor pel·lícula competència Nuevos Directores), La Habana (Premi Coral Especial de Documentals)

CONTACTE
Meikincine Entertainment (Sales Agent)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
+54911 54946149
VENDES INTERNACIONALS
Meikincine Entertainment

Tornar amunt