SINFONIA PARA ANA

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 SINFONIA PARA ANA

 Argentina

Ana és una adolescent feliç a començaments dels anys 70’. Junt a Isa, la seva millor amiga, viuen temps d’amor i rebel·lia en el tradicional Colegio Nacional de Buenos Aires. Quan coneix a Lito, tot es transforma. Les pressions dels seus amics per tal que l’abandoni i la por al debut sexual l’envolten en un univers de dubtes que la porten a buscar refugi en el misteriós Camilo. El seu cor queda atrapat entre dues passions, mentre la dictadura militar enfosqueix el seu món amb la mort, la solitud i el terror. Amb només 15 anys Ana ha de lluitar per conservar la seva vida sense renunciar a allò que més estima.

 

VIRNA MOLINA

ERNESTO ARDITO

Directors

Virna Molina (1975) i Ernesto Ardito (1972) van nàixer a Buenos Aires i són cineastes argentins. Els seus films documentals van obtenir 42 premis internacionals. Foren seleccionats oficialment en més de 100 festivals del món i emesos per les Tv de l’Argentina, Espanya, Estats Units, Brasil, Veneçuela i Uruguai. Després d’una àmplia trajectòria com a documentalistes, l’any 2017 van finalitzar la seva òpera prima de ficció Sinfonía para Ana, basada en la novel·la homònima de Gaby Meik.


FILMOGRAFIA: Òpera prima

 

Direcció: Ernesto Ardito, Virna Molina
Producció: Ernesto Ardito, Virna Molina
Guió: Ernesto Ardito, Virna Molina
Fotografia: Ernesto Ardito, Virna Molina
Música: Ernesto Ardito, Virna Molina
Muntatge: Ernesto Ardito, Virna Molina
Intèrprets: Isadora Ardito, Rocío Palacín, Rafael Federman, Ricky Arraga, Vera Fogwill, Rodrigo Noya, Mora Recalde, Javier Urondo
Any: 2017
Durada: 119’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Festival Internacional de Cine de Moscú (Premi de la Crítica Russa - Competència Principal), Festival de Cine de Gramado (Millor Pel·lícula, Millor Fotografia - Competència Llatinoamericana), Festival Internacional de Cine de Durban, Festival Internacional de Cine de El Cairo, Festival de Cine Latinoamericà de Trieste, Festival Internacional de Cine de Kerala.

CONTACTE
Virna y Ernesto
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
+54 11 47871033
www.virnayernesto.com.ar

Tornar amunt