O FILME DA MINHA VIDA

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 O FILME DA MINHA VIDA

 LA PELÍCULA DE MI VIDA

 Brasil

Sierras Gaúchas, 1963. El jove Tony Terranova s’enfronta a l’absència del pare, que va tornar a França i els va abandonar a ell i a la seva mare. Professor de francès en un col·legi de la ciutat, ha de lidiar amb els seus alumnes adolescents. Apassionat per les pel·lícules que veu a la gran ciutat, fa de l’amor i del cine les seves grans raons per viure. Fins que la veritat sobre el pare surt a relluir i l’obliga a prendre les regnes de la seva vida.

 

SELTON MELLO

Director

Selton Mello és un dels actors més aclamats de la seva generació a Brasil. S’ha establert també com un original cineasta. Després del seu primer llargmetratge Diciembre (2008), la seva segona pel·lícula, El payaso (2011), fou aclamada per la crítica i fou un èxit de taquilla. A O filme de minha vida, Mello va acceptar la invitació de l’escriptor Xilè Antonio Skármeta, el mateix autor de El cartero, per portar a la pantalla la seva novel·la Un padre de película.


FILMOGRAFIA: O Filme da Minha Vida (2017), O Palhaço (2011), Feliz Natal (2008), Quando o Tempo Cair (2006).

 

Direcció: Selton Mello
Producció: Vania Catani
Guió: Selton Mello i Marcelo Vindicatto
Fotografia: Walter Carvalho
Música: Plínio Profeta
Muntatge: Márcio Hashimoto
Intèrprets: Johnny Massaro, Vincent Cassel, Bruna Linzmeyer, Selton Mello, Ondina Clais, Bia Arantes, Rolando Boldrin, João Pedro Prates
Any: 2017
Durada: 113’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
Festival Internacional de Cinema de Roma, Hollywood Brasilian Film Festival, Festival de Cinema da Lapa (Millor Direcció, Millor Fotografia, Millor Guió, Millor Direcció d’Art, Millor Actriu de Repartiment, Millor Banda Sonora), Nuevo Cine Latinoamericano de La Habana, FICG, Guadalajara, IFF Panamá, Festival du Film Bresilien Luxemburgo, Festival do cinema brasileiro em Pequim, Festival do cinema brasileiro no Líbano, Festival de cinema bresilien de Paris.

CONTACTE
BANANEIRA FILMES
Vania Catani
Rua da Gloria, 366 - 12a andar
Rio de Janeiro - RJ - Cep: 20241-180
Tel: 21 2225 6552

Tornar amunt