AL DESIERTO

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 AL DESIERTO

 Argentina - Xile

Julia, una empleada de casino de Comodoro Rivadavia, és temptada per Gwynfor, un sobri operari descendent de gal·lesos que li promet un feina administrativa a la petrolera on treballa. Quan se n’adona de l’engany ja estaran immersos al desert i començarà una àrdua travessa a peu per la meseta patagònica. Caçant, refugiant-se en coves i construccions abandonades, sense possibilitat d’escapatòria enmig del no-res, la difícil convivència s’anirà transformant a mesura que aniran passant els dies. En camioneta, a cavall, guiat per rastrejadors, el comissari Hermes Prieto anirà al seu darrere, segur que trobarà alguna petjada en mig del desert.

 

ULISES ROSELL

Director

Llicenciat per la UNIVERSIDAD DEL CINE, s’ha dedicat tant al terreny de la ficció com al del documental. Ha realitzat els llargmetratges El descanso (2001) amb Andrés Tambornino i Rodrigo Moreno, Bonanza (2003), Sofacama (2006) i El etnógrafo (2012). Ha participat a Historias Breves (1995) amb el curt Donde y como Oliveira perdió a Achala i D-Humanos (2011) amb el curt documental La pasarela. Des de 2007 ha escrit i dirigit sèries de ficció i documental per a tv.


FILMOGRAFIA: Al Desierto (2017), El Etnógrafo (2012), Sofacama (2006), Bonanza (2003), El Descanso (co-dirigida amb Andrés Tambornino i Rodrigo Moreno, 2001).

 

Direcció: Ulises Rosell
Producció: Wanka Cine (Argentina) i Ajimolido Films (Argentina) en co-producció amb Triciclo Films (Xile)
Guió: Ulises Rosell i Sergio Bizzio
Fotografia: Julián Apezteguía
Música: Eduard Artemiev, Merle
Travis, Miranda i Tobar
Muntatge: Alejandro Brodersohn
Intèrprets: Valentina Bassi, Jorge Sesán, José María Marcos, Germán De Silva, Gastón Salgado
Any: 2017
Durada: 94’
PRINCIPALS FESTIVALS I PREMIS:
San Sebastian Film Festival – Horizontes Latinos (Premiere Mundial), Festival do Rio (Premiere Llatina), Festival Internacional de Cine de Mar del Plata

CONTACTE
Meikincine Entertainment (Sales Agent)
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
+5491154946149
VENDES INTERNACIONALS
Meikincine Entertainment

Tornar amunt