Exposició

Atenció: s'obre en una nova finestra. ImprimeixCorreu electrònic

 

Fila 7 reuneix els testimonis dels que estan al davant dels 43 cinemes de sala única que hi ha a Espanya, alguns amb més de dos segles d’antiguetat. Ara, aquestes llegendàries sales es resisteixen a projectar el fotograma de 'The End'.

En temps de multi-sales i de consum de cinema online, aquests cinemes són un patrimoni d'indubtable valor cultural, històric i arquitectònic que s'extingeix lenta i inexorablement. En molts casos,  ja no són rendibles, llavors, per què resistir? Aquestes sales no són només un negoci, sinó una casa per a aquells que s’hi han passat la vida.

 El fotògraf Juan Plasencia va recórrer més de 20.000 km documentant aquests llocs de memòria únics, coneixent a les persones que hi treballen dia i nit per assegurar-se que “l'espectacle ha de continuar”. Fila 7 s'ha exposat a Madrid, Castelló, Barcelona i ara a Lleida.

L’autor: JUAN PLASENCIA


(València, 1975) Col·labora amb l'Agència ZOOM des de 2013. Llicenciat en Comunicació Audiovisual. Fotògraf documentalista i coordinador del Laboratori de Comunicació (LABCOM) a la Universitat Jaume I de Castelló. “Fila 7” és el seu setè treball documental de llarg recorregut.

Organitza: www.agenciazoom.com


Tornar amunt